Open Plan Studio Apartment Renovation by Turquoise | homify
Change profile photo
Change cover
Turquoise
Turquoise

Turquoise

Turquoise
Turquoise
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Open Plan Studio Apartment Renovation

Before and After

A studio apartment with fabulous harbour views needed some cohesion in the furniture layout between the dining and the living area. The general colour palette was also given a lift more in keeping with a masculine and urban lifestyle.

  • After. by Turquoise

    After.

    A shelf unit was placed in the living room to house books of interest and sound equipment, creating a more personal feel.

  • Dining room looking into the living area. by Turquoise

    Dining room looking into the living area.

    The dining room chairs were replaced with a smaller frame that did not dominate the table. We chose the rattan backing as it also allowed light to filter through and incorporated natural textures.

    Our slim and elegant Dining room pendants were specifically selected to ensure the view of the harbour was unobstructed whilst still providing a warmth of light right where it was needed.

  • After. by Turquoise

    After.

    A cozy space in the corner by the window for reading or just enjoying the spectacular view of the harbour.

  • Before. by Turquoise

    Before.

    A studio apartment with lovely views in need of some attention to make the space more warm and welcoming.

Admin-Area