Hand Painted Pine kitchen, with Kiaat tops by Pretoria Kitchens and Bedrooms | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Pretoria Kitchens and Bedrooms
Pretoria Kitchens and Bedrooms
Pretoria Kitchens and Bedrooms
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Hand Painted Pine kitchen, with Kiaat tops

This kitchen had no space, the client wanted it opened up and he wanted some specific design elements, We designed the kitchen, manufactured the units. The spec was rustic so we used reclaimed baltic pine and hand painted them with Kiaat tops.

Total dimensions
4 × 2.4 × 4 m / 10 m² (Length, Height, Width / Area)
Total cost
R120
  • Open plan kitchen by Pretoria Kitchens and Bedrooms

    Open plan kitchen

    Solid wood kitchen, hand painted baltic pine doors, Kiaat tops with kiaat canopy

  • During construction by Pretoria Kitchens and Bedrooms

    During construction

    To open the kitchen we removed some walls, prior to installation

  • All the walls broken out by Pretoria Kitchens and Bedrooms

    All the walls broken out

    After this we started plastering, That is the old kitchen in the back ground

  • The wine rack by Pretoria Kitchens and Bedrooms

    The wine rack

    Part of the specification was a wine rack, we didn't want to go for something normal, so created the scalloped wine storage area.

  • The coffee station by Pretoria Kitchens and Bedrooms

    The coffee station

    A narrow area that didn't allow for full sized units was used to create a space for the kettle and coffee machine, with shelves for the mugs,

Admin-Area