Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects
Van der Merwe Miszewski Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Row House, Newlands

The house is located in a lush tree rich suburban setting where the line between inside and outside is blurred and the inside-outside relationship between house and garden is connected by the complete permeability of the floor to ceiling glass sliding doors and folding stacking screens.

Location
Cape Town
  • Garden View:  Single family home by Van der Merwe Miszewski Architects

    Garden View

    The patio doors open on to the stoep which links the garden to the interior of the house

  • The Stoep:  Patios by Van der Merwe Miszewski Architects

    The Stoep

    The stoep is covered by a glass and timber pergola to shield the patio doors from the elements

  • Dining Room, Lounge & Stair:  Living room by Van der Merwe Miszewski Architects

    Dining Room, Lounge & Stair

    The open plan dining room and lounge open up to the garden and the stoep, where the natural light floods into the space.

  • Kitchen Island:  Built-in kitchens by Van der Merwe Miszewski Architects

    Kitchen Island

    The open plan kitchen connects to the dining room and opens up to the patio connected to the garden

  • Free Standing Bath & Natural Light:  Bathroom by Van der Merwe Miszewski Architects

    Free Standing Bath & Natural Light

    The bathroom is flooded with natural light creating a feeling of openness and space

Admin-Area