Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects
Van der Merwe Miszewski Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Tree House, Higgovale

The house, the structure of which was informed by the Canopy Pines on the site, sits on the slopes of Table Mountain overlooking lush greenery and glimpses of the surrounding mountain

Location
Cape Town
  • Timber & Steel Structure:  Single family home by Van der Merwe Miszewski Architects

    Timber & Steel Structure

    The roof floats above the steel structure by means of the tree-like structural columns

  • Lounge & Roof Structure:  Living room by Van der Merwe Miszewski Architects

    Lounge & Roof Structure

    The living room is shielded from the adjacent road by an undulating brick wall, while opening up to the views on the opposite side

  • Kitchen & Breakfast Area:  Built-in kitchens by Van der Merwe Miszewski Architects

    Kitchen & Breakfast Area

    The kitchen is located at the end of the living space floor

  • Main Entrance & Lounge:  Living room by Van der Merwe Miszewski Architects

    Main Entrance & Lounge

    As one enters the house the vista across the tree rich garden opens up and the incredible views are welcomed into the house through the floor to ceiling glazing

  • Main En-Suite Bathroom:  Bathroom by Van der Merwe Miszewski Architects

    Main En-Suite Bathroom

    The bathroom feels as if it is located among the trees

Admin-Area