Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects
Van der Merwe Miszewski Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

House Grotto Beach, Voëlklip

The house is situated on the edge of a Milkwood forest overlooking the Indian Ocean and Grotto Beach

Location
Hermanus
  • Street Elevation:  Single family home by Van der Merwe Miszewski Architects

    Street Elevation

    The glass fronted living spaces and main bedroom overlook the nature reserve and beach

  • Kitchen:  Built-in kitchens by Van der Merwe Miszewski Architects

    Kitchen

    The kitchen island faces the living room and can open up to take in the sea views to the south

  • Dining Room & TV Lounge: modern Dining room by Van der Merwe Miszewski Architects

    Dining Room & TV Lounge

    The dining room opens onto the first floor courtyard deck, which can be opened and closed with a timber screen

  • Staircase:  Stairs by Van der Merwe Miszewski Architects

    Staircase

    The timber and steel stair, designed as a folding ribbon, links the three floors together

  • Main En-Suite Shower: modern Bathroom by Van der Merwe Miszewski Architects

    Main En-Suite Shower

    Inside the shower one has uninterrupted views over the beach and Milkwoods

Admin-Area