Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects

Van der Merwe Miszewski Architects
Van der Merwe Miszewski Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Mountain House, Oranjezicht

A single family home that has been arranged as a set of 5 separate pavilions at the foot of Table Mountain. The house's form and materials have all been informed by the site and its surroundings

Location
Cape Town
  • Garden & House Elevation:  Single family home by Van der Merwe Miszewski Architects

    Garden & House Elevation

    The house, constructed of stone walls and concrete roofs and enclosed with glass doors and timber screens, is nestled into the foot of Table Mountain to form part of the natural landscape

  • View of Kitchen:  Built-in kitchens by Van der Merwe Miszewski Architects

    View of Kitchen

    The stainless steel open-plan kitchen as part of the living space opens to the view of the garden

  • Living & Dining Room: modern Living room by Van der Merwe Miszewski Architects

    Living & Dining Room

    The living and dining room completely open up blurring the lines between inside and outside, with the undulating concrete roof hovering above

  • Bedroom: modern Bedroom by Van der Merwe Miszewski Architects

    Bedroom

    The bedrooms open up towards the garden and the views

  • Covered Patio:  Patios by Van der Merwe Miszewski Architects

    Covered Patio

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["ZA"] [Published] ​Exterior house cladding: 7 things you need to know

    The livings spaces open up to the timber deck patio which could be covered by the retractable awning

Admin-Area