Till Manecke:Architect

Till Manecke:Architect

Till Manecke:Architect
Till Manecke:Architect
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

House Pichaske, Woodstock 2005

This is an older project from 2005. The brief was to alter a small Victorian semi. The rooms were mostly small, badly lit & the house had no connection to its relatively large garden. We knocked down the back wing containing the kitchen & bathroom. We then extended the whole width of the house back towards the garden to create a large, light and airy living space with the kitchen integrated into it. The owner had a penchant for all things Asian and this is reflected in the colours & detailing of the structure.

  • new extended living area:  Living room by Till Manecke:Architect

    new extended living area

  • garden extension elevation:  Houses by Till Manecke:Architect

    garden extension elevation

  • open plan kitchen:  Kitchen by Till Manecke:Architect

    open plan kitchen

  • open plan kitchen:  Kitchen by Till Manecke:Architect

    open plan kitchen

  • street elevation:  Houses by Till Manecke:Architect

    street elevation

  • bathroom details:  Bathroom by Till Manecke:Architect

    bathroom details

  • bathroom details:  Bathroom by Till Manecke:Architect

    bathroom details

  • bathroom detail:  Bathroom by Till Manecke:Architect

    bathroom detail

  • view of previous back facade configuration:  Houses by Till Manecke:Architect

    view of previous back facade configuration

Admin-Area