Centro Carlos Santamaría: Biblioteca y Centro de Datos Avanzados by JAAM sociedad de arquitectura | homify
JAAM sociedad de arquitectura

JAAM sociedad de arquitectura

JAAM sociedad de arquitectura
JAAM sociedad de arquitectura
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Centro Carlos Santamaría: Biblioteca y Centro de Datos Avanzados

The building is conceived as a huge container, shaped from a spontaneous outline following the natural curve of the lot. The line is the wall containing the two blocks arranged in a north-south direction, and its vertex is at the place we consider the most important: the building's main access, which opens up like a large mouth, pointing the vertex towards the sky.

The division of the construction into two blocks also makes the creation of a private, inner garden possible, like an extension of the spaces that overlook it. It is a quiet, green area, accessible for strolling, reading and group meetings, always lighted from the south and north, an outdoor counterpoint to urban noise, inside the building.

Location
san sebastian

Admin-Area