Corridor & hallway by william gaze ltd | homify
< >
 Corridor & hallway by William Gaze Ltd
< >
 Corridor & hallway by William Gaze Ltd
< >
 Corridor & hallway by William Gaze Ltd
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

WG Ltd carried out their biggest project yet on this beautiful victorian 3 storey house in Hackney. By redesigning and building new structural elements, this full house refurbishment has transformed a rather cramped and lifeless property into a light open space showcasing the stunning features which were originally hidden. By incorporating our interior design skills, we used bold colours for the carpet runners, a beautiful risen concrete work top in the kitchen and the very effective engineered wood flooring in the dining area.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.