Brenton house view from kitchen by sergio nunes architects scandinavian glass | homify
< >
Brenton House view from kitchen by Sergio Nunes Architects Scandinavian Glass
< >
Brenton House view from kitchen by Sergio Nunes Architects Scandinavian Glass
< >
Brenton House view from kitchen by Sergio Nunes Architects Scandinavian Glass

this was an extensive addition and alteration project on a house with breathtaking views of the ocean. Internal re-planning made the spaces more functional and pleasant to occupy. The new roof structure extends over the main facade and softens the buildings silhouette against the sky, and renders the home more approachable from the street. The various parts of the house were treated differently in terms of higher, scale and colour in order to create a hierarchy and lend a more human scale to the composition. Large fenced timber decks link the inside and outside through genrous openings that expose the inhabitants to to endless horizon and the ocean.

Colour: Grey
Material: Glass
Similar Photos
Comments