Gallery on leviseur: commercial spaces by sergio nunes architects | homify
< >
Gallery on Leviseur:  Commercial Spaces by Sergio Nunes Architects
< >
Gallery on Leviseur:  Commercial Spaces by Sergio Nunes Architects
< >
Gallery on Leviseur:  Commercial Spaces by Sergio Nunes Architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Exterior spaces were designed as
sculpture courtyards, and are all well connected to interior spaces. Providing for enough natural lighting to ensure adequate interior light levels, while maintaining enough wall space was achieved by elevating the roof of the entrance and allowing clerestory lighting into the space, as well as by inserting low level windows that reflect light off the white floors. The roof structure folds down to the ground at the northeastern corner of the site, in order to create more privacy for the patio area. Soldier course brickwork and the flutes of the corrugated sheeting create interest when juxtaposed with the non-verticality of certain elements of the building.

Colour: Grey
Material: Iron/Steel
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.